BO de Shalom

BO de Shalom

És la unitat de la Fundació Privada Ilersis especialitzada en la comercialització de productes artesans i de proximitat: vins, caves, olis verges d’oliva, formatges, conserves, embotits i altres productes de qualitat com els Lots i cistelles de Nadal.

La botiga física de BO de Shalom està situada a la Plaça Mossèn Jacint Verdaguer núm. 5 de Lleida.

Botiga BO de Shalom en Lleida
Cafeteria BO de Shalom en Lleida

Fundació Privada Ilersis

Fundació Privada Ilersis

La Fundació Privada Ilersis és una entitat de caràcter social sense afany de lucre i declarada d'utilitat pública.

El compromís social, la cooperació, la igualtat, la responsabilitat, la integritat i la qualitat són valors fonamentals que inspiren el seu treball.

Va ser fundada el 1975 per 14 famílies lleidatanes per tal de donar suport l'Escola Esperança de Lleida en la seva tasca d'integració social i educativa de persones amb discapacitats psíquiques o de col·lectius amb risc d'exclusió social.

Actualment, seguint els mateixos principis que van marcar els fundadors, la Fundació Privada Ilersis diversifica i amplia cada vegada més les seves activitats empresarials oferint acurats serveis i productes per a entitats, per a empreses i per a particulars.

Responsabilitat Social Empresarial

La Fundació Privada Ilersis és el primer CET (Centre Especial de Treball) especialitzat de Catalunya i un dels primers d'Europa que implementa la Responsabilitat Social Empresarial. Els productes són altament competitius en un mercat global i destaca, a més a més, per tenir una especial cura per la integració social i laboral de les persones i per a la sostenibilitat mediambiental.

Grup empresarial

L'activitat de la Fundació Privada Ilersis es divideix en unitats diferenciades que tenen un alt grau de complementarietat. Cada unitat d'activitat específica comparteix una idèntica missió, i en el seu conjunt ha configurat una cultura empresarial basada en la professionalitat i en la qualitat dels seus serveis.

Disseny i fabricació de caixes i estoigs de fusta

La Fundació Privada Ilersis és especialista en la fabricació de caixes, estoigs, envasos i objectes de fusta per a qualsevol sector econòmic i ha aconseguit consolidar, a través de la seva llarga trajectòria, una reconeguda marca especialitzada en envasos i caixes de fusta.

BO de Shalom - Ilersis
BO de Shalom - Ilersis
BO de Shalom - Ilersis
BO de Shalom - Ilersis