Caixes de fusta Hi ha 31 productes

Caixes de Fusta per a Vi amb Beneficis Socials

En Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de caixes de fusta, estoigs, cofres, safates de fusta online, elaborades amb fusta d'alta qualitat. Trobaràs caixes de tots els tipus i preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integració laboral de persones amb discapaci...

Caixes de Fusta per a Vi amb Beneficis Socials

En Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de caixes de fusta, estoigs, cofres, safates de fusta online, elaborades amb fusta d'alta qualitat. Trobaràs caixes de tots els tipus i preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb situacions de risc d'exclusió social.

Caixes de fusta grans, caixes de fusta petites, caixes per ampolles de vi, caixes per pernils, caixes de fruta, caixes per decorar, caixes per a lots de nadal... A BO de Shalom som especialistes en tot tipus de caixes de fusta.

Caixes de fusta barates

En el nostre catàleg trobaràs tot tipus de caixes i packaging de fusta com:

 • Caixes de fusta per a ampolles per a vi.
 • Caixes de fusta per a pernils.
 • Caixes de fusta per a espatlles.
 • Estoigs de fusta per a ampolles per licors.
 • Estoigs de fusta per cigars.
 • Caixes de fusta per a fruita.
 • Jardineres de fusta.
 • Maletins de fusta.
 • Borses de fusta.
 • Cofres de fusta.
 • Safates de fusta.
 • Cistelles de fusta.
 • Borses de fusta.
 • Caixes de fusta amb amb tapa i sense tapa.
 • Caixes de fusta amb nansa i sense nansa.
 • Caixes regal per cistelles de nadal.

El preu de les nostres caixes es tan reduït perquè les fabriquem en el nostre propi taller d'inserció laboral. Vam comprar els taulers de fusta, els tallem, els biselamos i els muntem nosaltres mateixos. Si estàs buscant caixes de fusta barates, BO de Shalom és la millor opció ja que les nostres són caixes de fusta directes de fàbrica.

Caixes de fusta Online

A BO de Shalom no només trobaràs un lloc on comprar les millors caixes de fusta online, no només trobaràs caixes de fusta barates, no només participaràs en la integració laboral de persones excepcionals, ja que les nostres caixes estan fabricades al taller de la nostra Fundació Ilersis, fabricants de caixes de fusta que genera ocupació estable a persones amb discapacitat intel·lectual. A més si tens una empresa i ens compres les caixes de fusta per als teus productes o regals comercials, el cost de la compra computarà totalment per al compliment de la LISMI de la teva empresa.

Més

per pàgina
 • 26,51 €

  Comprar jardinera de fusta per a decorar Caixa de fusta tipus jardinera per a regalar o decorar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries, decora-les, pinta-les i regala creativitat!

  26,51 €
 • 19,24 €

  Comprar caixa de fruita de fusta per a decorar Caixa de fruita de fusta per a regalar o decorar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  19,24 €
 • 18,62 €

  Comprar cubeta mitjana de fusta Caixa de fusta tipus cubeta per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries!

  18,62 €
 • 17,33 €

  Comprar caixa de fusta per a pernil Caixa de fusta pernilera per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu pernil preferit ESGOTADA TEMPORALMENT

  17,33 €
 • 16,90 €

  Comprar Maletí hexagonal de fusta Caixa de fusta tipus cofre per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries!

  16,90 €
 • 15,98 €

  Comprar caixa de fusta per a 6 ampolles Maleta de fusta per a 6 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  15,98 €
 • 14,39 €

  Comprar cofre mitjà de fusta Caixa de fusta tipus cofre per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries!

  14,39 €
 • 13,31 €

  Comprar caixa de fruita de fusta per a decorar Caixa de fruita de fusta per a regalar o decorar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  13,31 €
 • 12,06 €

  Comprar caixa de fusta per a espatlla de pernil Caixa de fusta per a espatlla de pernil per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu pernil preferit

  12,06 €
 • 11,35 €

  Comprar cofre petit de fusta Caixa de fusta tipus cofre per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries!

  11,35 €
 • 11,00 €

  Comprar caixa de fusta per a quatre ampolles Estoig de fusta per a 4 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  11,00 €
 • 10,48 €

  Comprar safata amb nanses vintage Caixa de fusta oberta amb nanses retro per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries!

  10,48 €
 • 9,28 €

  Comprar caixa de fusta per a 3 ampolles Estoig de fusta per a 3 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  9,28 €
 • 9,09 €

  Comprar safata de fusta amb nanses Caixa de fusta tipus safata per a decorar o regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries! Crea una nova safata de fusta fent manualitats!

  9,09 €
 • 8,88 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolles Caixa de fusta per a 6 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  8,88 €
 • 8,49 €

  Comprar caixa de fruita de fusta per a decorar Caixa de fruita de fusta per a regalar o decorar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  8,49 €
 • 7,84 €

  Comprar caixa de fusta quadrada Estoig de fusta quadrat, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  7,84 €
 • 7,76 €

  Comprar caixa de fusta per a 2 ampolles Estoig de fusta per a 2 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit. ESGOTADA TEMPORALMENT

  7,76 €
 • 7,73 €

  Comprar ampoller de fusta per a 4 ampolles de vi Caixa de fusta tipus ampoller per a 4 vins, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi preferit!

  7,73 €
 • 7,09 €

  Comprar cistella rústica de fusta Caixa de fusta tipus cistella per a decorar o regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries! Crea una nova safata de fusta fent manualitats!

  7,09 €

TRANSPORT URGENT

PAGAMENT SEGUR

PROTECCIÓ DE DADES

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Visa/Mastercard/PayPal

BO DE SHALOM recorda que no està permesa la venda de begudes alcóholiques a menors de 18 anys. Consumir amb moderació es gaudeix millor

Wine in moderation

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per realitzar els anàlisis de la navegació dels usuaris i d’aquesta manera poder oferir un millor servei. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació acceptar