Lots de Nadal Hi ha 28 productes

Lots de Nadal i Cistelles de Nadal amb Beneficis Socials

A Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de lots i cistelles de Nadal online. Son cistelles de nadal elaborades amb productes de proximitat d'alta qualitat. Trobaràs lots i cistelles de Nadal de tots els preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integrac...

Lots de Nadal i Cistelles de Nadal amb Beneficis Socials

A Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de lots i cistelles de Nadal online. Son cistelles de nadal elaborades amb productes de proximitat d'alta qualitat. Trobaràs lots i cistelles de Nadal de tots els preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb situacions de risc d'exclusió social.

Cistelles de Nadal Online

A Bo de Shalom no només trobaràs les millors cistelles i lots de Nadal. No només participaràs en la integració laboral de persones excepcionals, a més si tens una empresa i compres les nostres cistelles de nadal solidaries per als teus empleats i compromisos comercials, el cost de la teva compra computarà per al compliment de la LISMI de la teva empresa.

Paneres de Nadal Online

A Bo de Shalom tenim les millors paneres de nadal i no només pels excelents productes de 1º qualitat i de proximitat que hi afegim. A cada panera posem el nostre ánima, les nostres ganes, la nostra ilusió i sempre amb un somriure. El somriure que ens fa avançar cada dia per assolir els nostres objectius per millorar les nostres capacitats.

Més

per pàgina
 • 329,92 €

  Comprar cistella regal amb pernil ibèric, vi negre i whisky Cistella regal amb pernil ibèric, vi negre, formatge i Whisky de 12 anys, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de...

  329,92 €
 • 109,08 €

  Comprar cistella regal amb gran varietat de productes selectes i degustacions Cistella regal amb cava, vi negre, formatges i melmelades, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar...

  109,08 €
 • 77,26 €

  Comprar cistella regal amb cava, vi i oli d'oliva verge extra Cistella regal amb cava, vi, oli d'oliva i selecció de formatges, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  77,26 €
 • 74,79 €

  Comprar cistella regal amb vi escumós i fruits secs Cistella regal amb vi escumós i músic xocomaca, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  74,79 €
 • 71,15 €

  Comprar cistella regal amb cava, melmelada i músic Cistella regal amb cava, melmelada i olleta de músic, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  71,15 €
 • 64,41 €

  Comprar cistella regal amb selecció de ginebres Cistella regal amb selecció de ginebres premium, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  64,41 €
 • 61,85 €

  Comprar cistella regal amb olis d'oliva verge extra Cistella regal amb gran selecció d'olis d’oliva verge extra, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  61,85 €
 • 60,38 €

  Comprar cistella regal amb cerveses artesanes Cistella regal amb gran selecció de cerveses artesanes, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  60,38 €
 • 60,05 €

  Comprar cistella regal amb whisky, formatge artesà i foie gras Cistella regal amb whisky, formatge artesà i foie gras d'ànec, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  60,05 €
 • 59,51 €

  Comprar cistella regal amb whisky i xocolata cruixent Cistella regal amb whisky, tortetes i xocolata cruixent, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  59,51 €
 • 40,68 €

  Comprar cistella regal amb ginebra, caramels i galetes Cistella regal amb ginebra, caramels i galetes de te, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  40,68 €
 • 39,20 €

  Comprar cistella regal amb oli d'oliva i sardinetes Cistella regal amb oli d'oliva, morrilo de bonítol i sardinetes, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  39,20 €
 • 37,00 €

  Comprar lot regal amb vermuts i aperitius Lot regal amb vermuts i aperitius de proximitat, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  37,00 €
 • 33,29 €

  Comprar cistella regal amb gran varietat d'aperitius i vermut Espinaler Cistella regal amb gran selecció d'aperitius i vermut Espinaler, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar...

  33,29 €
 • 32,30 €

  Comprar lot regal amb vi negre i formatges Lot regal amb vi negre, formatges i melmelades gourmet, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  32,30 €
 • 30,28 €

  Comprar cistella regal amb vermut i aperitius Cistella regal amb vermut vermell i selecció d'aperitius Pepus, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  30,28 €
 • 30,24 €

  Comprar lot regal amb Licors i Fruits secs Lot regal amb licors i fruits secs, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar més per això.

  30,24 €
 • 28,75 €

  Comprar lot regal amb licors i ametlles Lot regal amb licors i ametlles garrapinyades, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  28,75 €
 • 26,87 €

  Comprar cistella regal amb cerveses artesanes i aperitius Cistella regal amb selecció de cerveses artesanes, ametlles i olives, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral.

  26,87 €
 • 25,42 €

  Comprar lot de nadal amb selecció d'olis d'oliva Lot de nadal amb selecció d'olis d’oliva verge extra, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  25,42 €

TRANSPORT URGENT

PAGAMENT SEGUR

PROTECCIÓ DE DADES

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Visa/Mastercard/PayPal

BO DE SHALOM recorda que no està permesa la venda de begudes alcóholiques a menors de 18 anys. Consumir amb moderació es gaudeix millor

Wine in moderation

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per realitzar els anàlisis de la navegació dels usuaris i d’aquesta manera poder oferir un millor servei. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació acceptar