Lots de Nadal Hi ha 77 productes

Lots de Nadal i Cistelles de Nadal amb Beneficis Socials

A Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de lots i cistelles de Nadal online. Son cistelles de nadal elaborades amb productes de proximitat d'alta qualitat. Trobaràs lots i cistelles de Nadal de tots els preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integrac...

Lots de Nadal i Cistelles de Nadal amb Beneficis Socials

A Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de lots i cistelles de Nadal online. Son cistelles de nadal elaborades amb productes de proximitat d'alta qualitat. Trobaràs lots i cistelles de Nadal de tots els preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb situacions de risc d'exclusió social.

Cistelles de Nadal Online

A Bo de Shalom no només trobaràs les millors cistelles i lots de Nadal. No només participaràs en la integració laboral de persones excepcionals, a més si tens una empresa i compres les nostres cistelles de nadal solidaries per als teus empleats i compromisos comercials, el cost de la teva compra computarà per al compliment de la LISMI de la teva empresa.

Paneres de Nadal Online

A Bo de Shalom tenim les millors paneres de nadal i no només pels excelents productes de 1º qualitat i de proximitat que hi afegim. A cada panera posem el nostre ánima, les nostres ganes, la nostra ilusió i sempre amb un somriure. El somriure que ens fa avançar cada dia per assolir els nostres objectius per millorar les nostres capacitats.

Més

per pàgina
 • 440,95 €

  Comprar cistella de nadal amb pernil ibèric, torrons i vins negres Cistella de nadal amb pernil de gla ibèric 7kg, torrons i 2 vins negres, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  440,95 €
 • 329,92 €

  Comprar cistella de nadal amb pernil ibèric, vi negre i whisky Cistella de nadal amb pernil ibèric, vi negre, formatge i Whisky de 12 anys, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  329,92 €
 • 199,78 €

  Comprar cistella de nadal amb vins, cava, formatge i torrons Cistella de nadal amb vins, cava, formatge, oli i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  199,78 €
 • 192,80 €

  Comprar cistella de nadal amb espatlla ibèrica, cava i vi negre Cistella de nadal amb espatlla de gla ibèrica, cava i vi negre, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  192,80 €
 • 169,52 €

  Comprar cistella de nadal amb espatlla Terol, vi, oli i torrons Cistella de nadal amb espatlla de porc Terol, vi escumós, oli, trufes i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries...

  169,52 €
 • 135,44 €

  Comprar cistella de nadal amb cava Recaredo Cistella de nadal amb cava Recaredo Reserva particular, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  135,44 €
 • 119,94 €

  Comprar cistella de nadal amb pernil, vins i torrons Cistella de nadal amb pernil, vi negre, vi blanc i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  119,94 €
 • 107,36 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes i degustacions Cistella de nadal amb cava, vi negre, formatges i melmelades, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  107,36 €
 • 105,35 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, formatges, whisky i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  105,35 €
 • 101,90 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vins, licor i dolços, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  101,90 €
 • 100,40 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vi, pasta i embotits, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  100,40 €
 • 97,17 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vi, ginebra i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  97,17 €
 • 95,37 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vins, formatge i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  95,37 €
 • 90,44 €

  Comprar cistella de nadal amb cava, vi, vermut i torrons Cistella de nadal amb cava, vi, vermut, formatge i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  90,44 €
 • 88,24 €

  Comprar lot de nadal dels somriures de la Raquel i el Ramon Lot de nadal elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  88,24 €
 • 81,72 €

  Comprar cistella de nadal amb vi, ginebra, formatge i torrons Cistella de nadal amb vi negre, ginebra, formatge, melmelada de ceba i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  81,72 €
 • 81,38 €

  Comprar cistella de nadal amb vins, cava, torrons i licor Cistella de nadal amb vins, cava, licor, torrons Alemany i formatge, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  81,38 €
 • 74,38 €

  Comprar cistella de nadal amb vi escumós i fruits secs Cistella de nadal amb vi escumós i músic xocomaca, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  74,38 €
 • 73,10 €

  Comprar cistella de nadal amb vi, licor, oli d'oliva i torrons Cistella de nadal amb vi, licor de nous, oli d'oliva, catànies i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar...

  73,10 €
 • 70,01 €

  Comprar cistella de nadal amb cava, vi i oli d'oliva verge extra Cistella de nadal amb cava, vi, oli d'oliva i selecció de formatges, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de...

  70,01 €

TRANSPORT URGENT

PAGAMENT SEGUR

PROTECCIÓ DE DADES

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Visa/Mastercard/PayPal

BO DE SHALOM recorda que no està permesa la venda de begudes alcóholiques a menors de 18 anys. Consumir amb moderació es gaudeix millor

Wine in moderation

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per realitzar els anàlisis de la navegació dels usuaris i d’aquesta manera poder oferir un millor servei. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació acceptar