Caixa de fusta per a 1 ampolla
  • Caixa de fusta per a 1 ampolla

Caixa de fusta per a 1 ampolla

3,41 €
Impostos inclosos
Quantitat

Comprar caixa de fusta per a ampolla

Caixa de fusta per a 1 ampolla de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral.

Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi preferit.

Caixa de fusta per a una ampolla

Caixa de fusta per a una ampolla de vi, elaborada amb pi massís, tapa corredissa de tauler contraxapat de pi i nansa de yute.

  • Mides interior: 355x90x90mm
  • Mides exterior: 375x110x103mm
  • Acabat: fusta en cru

Amb aquesta caixa de fusta, podràs regalar vi de forma elegant i després realitzar manualitats, decorar la caixa de fusta, pintar-la... siguis creatiu i personalitza la teva caixa de fusta!

Caixes de fusta solidàries

Les nostres caixes de fusta han sigut fabricades una a una en el nostre taller de fusteria, un taller adaptat a les necessitats especials de cadascun dels operaris.

Amb les caixes de fusta personalitzades de BO de Shalom regales molt més que una caixa de fusta, regales ocupació, regales integració, regales molts somriures als teus... i a nosaltres.

Fabricació de caixes de fusta personalitzades

Consulta el nostre catàleg de caixes de fusta o si t'interessa comprar caixes de fusta personalitzades, demana'ns pressupost sense compromís.

Fabricants de caixes de fusta personalitzades i a mida

03324

16 altres productes de la mateixa categoria: