Conserves Hi ha 77 productes

Comprar conserves amb Beneficis Socials

A Bo de Shalom trobaràs una gran selecció de conserves de les millors marques nacionals, des de conserves de peix (sardines, anxoves, seitons, escopinyes, musclos, tonyina, bonic de nord), conserves de les millors marques com Conserves Espinaler, Ortiz, La Cala, conserves Pepus, Frinsa, Ramón Franco, Can Pep. També trobaràs conserves vegetals com els famosos Espàrrecs de Navarra, bolets (rovellons, ceps), olives arbequines, olives farcides d'anxoves, alls confitats i una àmplia selecció de les millors conserves del mercat. A més, la teva compra ajudarà a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb situacions de risc d'exclusió social.

Conserves online

Podràs trobar Bo de Shalom a la botiga situada al centre de la ciutat de Lleida, i passar a visitar-nos quan vulguis, estarem encantats de saludar-te i ajudar-te a fer la millor selecció de conserves.

Conserves que ens ajuden a superar-nos.

A BO de Shalom tenim una gran selecció de llaunes de conserva i pots de conserva. A cada venda afegim part de la nostra ànima, les nostres ganes, la nostra il·lusió i sempre amb un somriure. El somriure que ens fa avançar cada dia per assolir els nostres objectius i per millorar les nostres capacitats.

Et sentiràs millor menjant sa i proper, però sobretot, sabent que la teva compra estarà ajudant a un projecte d'integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Filtrar per

Filtres activats