Licors i Begudes Hi ha 61 productes

Els millors licors i begudes on line

A Bo de Shalom trobaràs una gran varietat de licors i begudes destil·lades on line d'alta qualitat de la forma més fàcil. Podràs navegar de manera facil i fer cerques per productes específics com el rom, whisky, brandy, conyac, grappa, ginebravodka o porto.

Licors online al millor preu

A BO de Shalom no només podrà comprar ampolles de licor al millor preu, amb la teva compra, estaràs col·laborant en un gran projecte d'integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

Per què comprar licors genera somriures?

BO de Shalom és la botiga de licors en línia de la Fundació Ilersis en la qual un gran equip treballa de forma diària per aconseguir la integració sociolaboral de persones amb capacitats especials. El nostre treball té com a únic propòsit, que quan facis una compra d'una ampolla de licor a la nostra botiga, a més regalis un somriure, el somriure d'un dels treballadors de la Fundació Ilersis als que de forma indirecta estàs ajudant a integrar al mercat laboral.

Filtres activats

Vermut Musugorri

Venda online de Vermut Musugorri amb ampolla de ceràmica  reutilitzable Vermut Musugorri amb la seva ampolla reutilitzable destinarà donacions a...

11,02 €