Comprar vi escumos Champage Vueve Cliquot  a Reims

Venda de vi Campagne Veuce Clicquot online

Tipus: Champagne gran reserva

Varietats: Pinot Noir, Chardonnnay i Pinot Meunier

Celler: Maison Veuve Clicquot Ponsardin

Denominació d'origen: Champagne

Graduació: 12 ºC

Format: 75 Cl 

Treballen en l'elaboració dels champagnes en un terreny exposat als capritxos del cel, mitjançant la pràctica d'una viticultura a mesura adaptada al perfil de sòl de cada parcel·la. Dipositaris d'una tradició secular, busquen la maduresa plena dels raïms, respectant el sòl i la biodiversitat. La importància atorgada als principis de l'agricultura biodinàmica els permet enriquir encara més la varietat de sabors a la seva disposició 

El champagne Veuve Clicquot passa per un procés de criança sobre les seves pells durant 3 anys. Posteriorment descansa durant 6 mesos després del seu degoll perquè la complexitat dels vins de reserva s'entremescli harmoniosament. 

És d'un color oro palla amb una bombolla fina però persistent. En nas destaca el seu punt d'equilibri entre joventut i maduresa, seducció i caràcter, vinosidad i frescor, amb una vibració única. La seva trama estructurada, la seva riquesa i la seva persistència són decididament vinosas. És complet, complex, modern i potent alhora, sense deixar de ser un gran clàssic. 

A causa de la seva complexitat, es recomana obrir l'ampolla uns minuts abans de servir-ho i consumir a 10ºC. Es pot consumir durant tot el menjar, des dels entrants fins a les postres, però resulta perfecte per a amanides, peix blanc al forn i postres no gaire dolces com la compota de fruites.

Nom del Celler

Maison Veuve Clicquot Ponsardin

Reim, Regió del Marne, França

57453

16 altres productes de la mateixa categoria: