Lots dels somriures Hi ha 4 productes

El foc no esborrarà els nostres somriures

El passat 7 d’octubre, a ILERSIS vam sofrir un cop molt dur: un incendi va destruir la nostra nau de producció del Polígon del Segre, gairebé tot el que hi teníem (màquines, caixes de fusta, lots de Nadal...), i, la feina feta de tots aquests mesos.

40 treballadors van veure truncades les seves vides, pe...

El foc no esborrarà els nostres somriures

El passat 7 d’octubre, a ILERSIS vam sofrir un cop molt dur: un incendi va destruir la nostra nau de producció del Polígon del Segre, gairebé tot el que hi teníem (màquines, caixes de fusta, lots de Nadal...), i, la feina feta de tots aquests mesos.

40 treballadors van veure truncades les seves vides, perquè després del foc, ja no van poder anar a treballar... Avui dia, aquestes persones, que formen part de la nostra gran família, continuen pendents de trobar una solució definitiva. D’una trucada que els digui... Som-hi! Tornem a tenir feina. Us necessitem!

Però tenim clar que el “Foc no esborrarà els nostres Somriures”, ressorgirem, ens enfortirem, com ja hem fet i com fem sempre.

Som Somriures, som persones positives! La nostra essència, la nostra feina i dedicació, i, per sobre de tot, les persones, l’eix central que ens mou diàriament.

El foc ens ha obligat a plantejar-ho tot des d’una altra perspectiva.

L’exemple més clar és el catàleg que substitueix l’anterior, atès que l’incendi devastador també se’ns el va endur, no solament físicament sinó també part dels lots que hi presentàvem.

A més a més, hem creat la campanya: Els Lots dels Somriures, on els protagonistes són alguns dels nostres treballadors, que, amb els seus somriures, ens impulsen cap endavant, cap al futur.

Aquests lots són fets amb caixes de cartró, perquè malgrat que no disposem de tota la fusta que voldríem, hem volgut substituir-la per aquest cartró que en diem solidari.

Els Lots dels Somriures que ara us presentem ens poden a ajudar a tirar endavant... A que aquella trucada de telèfon per algun d’aquests nois i noies que avui són a casa torni a sonar...

La vostra ajuda i complicitat són el granet de sorra perquè aquestes 40 persones sense treball puguin veure-hi esperança en seguir tenint feina. I, a més, estan elaborats amb el COR i l’ÀNIMA amb majúscules de la gent que formem part d’aquest grup. Amb vosaltres, i sobretot, gràcies a vosaltres.

Presentem: els Lots dels somriures!

Perquè el foc no ens esborrarà els somriures, hem creat quatre lots especials, també amb els somriures dels nostres protagonistes, de la nostra familia.

Amb ells, i també amb els altres lots de cartró solidari, ajudareu a reconstruïr el que el foc ens va prendre, i a difondre, encara més els nostres somriures envers l’adversitat.

Més


TRANSPORT URGENT

PAGAMENT SEGUR

PROTECCIÓ DE DADES

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Visa/Mastercard/PayPal

BO DE SHALOM recorda que no està permesa la venda de begudes alcóholiques a menors de 18 anys. Consumir amb moderació es gaudeix millor

Wine in moderation

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per realitzar els anàlisis de la navegació dels usuaris i d’aquesta manera poder oferir un millor servei. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació acceptar