El Sommelier Recomana Hi ha 115 productes


per pàgina
 • 440,95 €

  Comprar cistella de nadal amb pernil ibèric, torrons i vins negres Cistella de nadal amb pernil de gla ibèric 7kg, torrons i 2 vins negres, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  440,95 €
 • 329,92 €

  Comprar cistella de nadal amb pernil ibèric, vi negre i whisky Cistella de nadal amb pernil ibèric, vi negre, formatge i Whisky de 12 anys, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  329,92 €
 • 199,78 €

  Comprar cistella de nadal amb vins, cava, formatge i torrons Cistella de nadal amb vins, cava, formatge, oli i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  199,78 €
 • 192,80 €

  Comprar cistella de nadal amb espatlla ibèrica, cava i vi negre Cistella de nadal amb espatlla de gla ibèrica, cava i vi negre, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  192,80 €
 • 169,52 €

  Comprar cistella de nadal amb espatlla Terol, vi, oli i torrons Cistella de nadal amb espatlla de porc Terol, vi escumós, oli, trufes i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries...

  169,52 €
 • 135,44 €

  Comprar cistella de nadal amb cava Recaredo Cistella de nadal amb cava Recaredo Reserva particular, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  135,44 €
 • 119,94 €

  Comprar cistella de nadal amb pernil, vins i torrons Cistella de nadal amb pernil, vi negre, vi blanc i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  119,94 €
 • 107,36 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes i degustacions Cistella de nadal amb cava, vi negre, formatges i melmelades, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  107,36 €
 • 105,35 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, formatges, whisky i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  105,35 €
 • 101,90 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vins, licor i dolços, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  101,90 €
 • 100,40 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vi, pasta i embotits, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  100,40 €
 • 97,17 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vi, ginebra i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  97,17 €
 • 95,37 €

  Comprar cistella de nadal amb gran varietat de productes selectes Cistella de nadal amb cava, vins, formatge i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  95,37 €
 • 90,44 €

  Comprar cistella de nadal amb cava, vi, vermut i torrons Cistella de nadal amb cava, vi, vermut, formatge i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  90,44 €
 • 81,72 €

  Comprar cistella de nadal amb vi, ginebra, formatge i torrons Cistella de nadal amb vi negre, ginebra, formatge, melmelada de ceba i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense...

  81,72 €
 • 81,38 €

  Comprar cistella de nadal amb vins, cava, torrons i licor Cistella de nadal amb vins, cava, licor, torrons Alemany i formatge, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  81,38 €
 • 74,38 €

  Comprar cistella de nadal amb vi escumós i fruits secs Cistella de nadal amb vi escumós i músic xocomaca, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar de més.

  74,38 €
 • 73,10 €

  Comprar cistella de nadal amb vi, licor, oli d'oliva i torrons Cistella de nadal amb vi, licor de nous, oli d'oliva, catànies i torrons, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala cistelles solidàries sense pagar...

  73,10 €

TRANSPORT URGENT

PAGAMENT SEGUR

PROTECCIÓ DE DADES

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Visa/Mastercard/PayPal

BO DE SHALOM recorda que no està permesa la venda de begudes alcóholiques a menors de 18 anys. Consumir amb moderació es gaudeix millor

Wine in moderation

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per realitzar els anàlisis de la navegació dels usuaris i d’aquesta manera poder oferir un millor servei. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació acceptar