Caixes de fusta Hi ha 31 productes

Caixes de Fusta per a Vi amb Beneficis Socials

En Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de caixes de fusta, estoigs, cofres, safates de fusta online, elaborades amb fusta d'alta qualitat. Trobaràs caixes de tots els tipus i preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integració laboral de persones amb discapaci...

Caixes de Fusta per a Vi amb Beneficis Socials

En Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortiment de caixes de fusta, estoigs, cofres, safates de fusta online, elaborades amb fusta d'alta qualitat. Trobaràs caixes de tots els tipus i preus i amb molts beneficis socials. La teva compra servirà per a la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb situacions de risc d'exclusió social.

Caixes de fusta grans, caixes de fusta petites, caixes per ampolles de vi, caixes per pernils, caixes de fruta, caixes per decorar, caixes per a lots de nadal... A BO de Shalom som especialistes en tot tipus de caixes de fusta.

Caixes de fusta Online

A BO de Shalom no només trobaràs un lloc on comprar les millors caixes de fusta online, no només trobaràs caixes de fusta barates, no només participaràs en la integració laboral de persones excepcionals, ja que les nostres caixes estan fabricades al taller de la nostra Fundació Ilersis, fabricants de caixes de fusta que genera ocupació estable a persones amb discapacitat intel·lectual. A més si tens una empresa i ens compres les caixes de fusta per als teus productes o regals comercials, el cost de la compra computarà totalment per al compliment de la LISMI de la teva empresa.

Més

per pàgina
 • 6,40 €

  Comprar bossa de fusta per a tres ampolles de cava Bossa de fusta per a 3 ampolles de cava, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb els caves preferits.

  6,40 €
 • 5,78 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolles Caixa de fusta per a 4 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  5,78 €
 • 5,77 €

  Comprar caixa de fusta amb llistons Caixa de fusta amb estil envellit per a regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries, egala creativitat!

  5,77 €
 • 5,57 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolla Estoig de fusta per a 1 ampolla de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  5,57 €
 • 5,17 €

  Comprar caixa de fusta Caixa de fusta amb tapa corredissa, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  5,17 €
 • 4,89 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolles Caixa de fusta per a 3 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  4,89 €
 • 4,88 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolles Caixa de fusta per a 2 ampolles de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit.

  4,88 €
 • 4,59 €

  Comprar safata de fusta metxada Caixa de fusta tipus safata per a decorar o regalar, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries! Crea una nova safata de fusta fent manualitats!

  4,59 €
 • 4,21 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolla Caixa de fusta per a 1 ampolla de vi, amb tapa de pissarra, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi preferit.

  4,21 €
 • 3,90 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolles Caixa de fusta per a 2 ampolles de vi, elaborada amb una gran dosi d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi o cava preferit i aprofitales per fer maualitats...

  3,90 €
 • 3,09 €

  Comprar caixa de fusta per a ampolla Caixa de fusta per a 1 ampolla de vi, elaborada amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social o laboral. Regala caixes de fusta solidàries amb el teu vi preferit.

  3,09 €

TRANSPORT URGENT

PAGAMENT SEGUR

PROTECCIÓ DE DADES

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Visa/Mastercard/PayPal

BO DE SHALOM recorda que no està permesa la venda de begudes alcóholiques a menors de 18 anys. Consumir amb moderació es gaudeix millor

Wine in moderation

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per realitzar els anàlisis de la navegació dels usuaris i d’aquesta manera poder oferir un millor servei. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació acceptar