Regals solidaris Hi ha 70 productes

Regals solidaris amb beneficis socials

A Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortit de regals solidaris, lots i productes solidaris online. Trobaràs regals, lots i productes de tots els preus i amb molts beneficis socials. El teu regal ajudarà a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió soci...

Regals solidaris amb beneficis socials

A Bo de Shalom podràs trobar un ampli assortit de regals solidaris, lots i productes solidaris online. Trobaràs regals, lots i productes de tots els preus i amb molts beneficis socials. El teu regal ajudarà a la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social.

Regals solidaris online

A Bo de Shalom no només trobaràs els millors regals solidaris, també participaràs en la causa social i solidària de integració laboral de persones excepcionals.

Més

per pàgina
 • 115,00 €

  Comprar lot de Sant Jordi amb Art, vi, oli i una rosa feta a mà Lot de Sant Jordi amb una reproducció de l'artista Ureña, vi, oli i una rosa feta a mà, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris...

  115,00 €
 • 67,00 €

  Comprar lot del dia de pare amb Champagne i foie gras Lot del dia del pare amb Champagne, xocolata, crackers i foie gras, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  67,00 €
 • 66,70 €

  Comprar lot de Sant Jordi amb Champagne i productes gourmets Lot de Sant Jordi amb Champagne i una selecció de productes gourmets, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  66,70 €
 • 45,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb cava i foie gras Lot del dia de la mare amb cava, foie gras i altres productes gourmet, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  45,00 €
 • 44,50 €

  Comprar lot de Sant Jordi amb Whisky i gots Lot de Sant Jordi amb Whisky japonés i gots, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  44,50 €
 • 34,00 €

  Comprar lot de Sant Jordi amb cava i xocolata Lot de Sant Jordi amb cava Colet i xocolata, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  34,00 €
 • 34,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb vi negre DO Priorat Lot del dia de la mare amb vi negre, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  34,00 €
 • 33,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb vi de Glass i dolços Lot del dia de la mare amb vi de Glass i dolços gourmet, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  33,00 €
 • 31,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb ginebra i xocolata Lot del dia de la mare amb ginebra i xocolata gourmet, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  31,00 €
 • 30,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb vi blanc, paté i formatge Lot del dia de la mare amb vi blanc, paté, formatge i torrades gourmet, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  30,00 €
 • 29,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb licor de cassís i xocolata Lot del dia de la mare amb licor de Cassís i diferents productes gourmet de xocolata, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense...

  29,00 €
 • 27,00 €

  Comprar lot del dia de pare amb licors Lot del dia del pare amb licors de camamilla, de llimona i de taronja, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  27,00 €
 • 26,00 €

  Comprar lot del dia de pare amb licors i bombons Lot del dia del pare amb licors de proximitat i bombons d'oli, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  26,00 €
 • 26,00 €

  Comprar lot del dia de pare amb vins i cava Lot del dia del pare amb vins negres i cava Colet, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  26,00 €
 • 24,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb vi rosat i ventalls Lot del dia de la mare amb vi rosat i dolços, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  24,00 €
 • 24,00 €

  Comprar lot de Sant Jordi amb cava i copes Lot de Sant Jordi amb cava Gramona i copes, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  24,00 €
 • 23,00 €

  Comprar lot enamorats amb vi negre Lot de Sant Jordi amb vi negre i copa, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  23,00 €
 • 22,00 €

  Comprar lot del dia de la mare amb vermut i aperitius Lot del dia de la mare amb vermut La Madre i aperitius en llauna Pepus, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  22,00 €
 • 20,00 €

  Comprar lot enamorats amb xocolata gourmet Lot de Sant Jordi amb selecció de productes de xocolata, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  20,00 €
 • 20,00 €

  Comprar lot enamorats amb vermut i aperitius Lot de Sant Jordi amb selecció de productes pel vermut, elaborat amb grans dosis d'afecte i passió per persones de la fundació Ilersis per a la integració de persones amb discapacitat intel·lectual, en risc d'exclusió social o laboral. Regala lots solidaris sense pagar de més.

  20,00 €

TRANSPORT URGENT

PAGAMENT SEGUR

PROTECCIÓ DE DADES

ATENCIÓ TELEFÒNICA

Visa/Mastercard/PayPal

BO DE SHALOM recorda que no està permesa la venda de begudes alcóholiques a menors de 18 anys. Consumir amb moderació es gaudeix millor

Wine in moderation

Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per realitzar els anàlisis de la navegació dels usuaris i d’aquesta manera poder oferir un millor servei. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació acceptar